Rezultate interesante vijnë nga kjo komunë e Kosovës

Rezultate interesante vijnë nga kjo komunë e Kosovës

Turqi, voton me fustanin e nusërisë

Në Komunën e Kllokotit deri më tash kanë votuar 711 qytetarë.

Sipas të dhënave të publikuar nga KQZ, Komuna e Kllokotit ka më së shumti përqindje të daljes së votuesve.

Nga 3 mijë e 742 qytetarë që kanë të drejtë vote, 23.36% e kanë shfrytëzuar këtë të drejtë.

Në baloazh në Kllokot ballafaqohen këta kandidatë: Strahinja Spasiç Lista Serbe dhe Bozidar Dejanoviç nga GI.

COMMENTS