Rrëfehet ish-avokati i Donald Trump: Ai është racist, ai është mashtrues …

Rrëfehet ish-avokati i Donald Trump: Ai është racist, ai është mashtrues …

Tërmeti i fuqishëm në Shqipëri, momenti kur gazetari lë emisionin ‘live’ /VIDEO

Ish-avokati i Donald Trump, Michael Cohen ka filluar të tregojë dëshmitë e tij përpara Kongresit.

Fjalët e para të Cohen ishin: “Unë jam këtu nën betim për të korrigjuar procesverbalin, për t’iu përgjigjur pyetjeve të Komitetit në mënyrë të sinqertë dhe për t’i ofruar popullit amerikan atë që di për Presidentin Trump”.

Tutje ai vazhdoi: “Më vjen turp sepse e di se çfarë është zoti Trump. Ai është një racist, ai është një mashtrues. Donald Trump garoi për ta bërë markën e tij të madhe, jo për ta bërë vendin të madh. “/IndeksOnline/

COMMENTS