Rritet çmimi i bukës në Lipjan

Rritet çmimi i bukës në Lipjan

Kryediplomati turk me mesazh nga Kosova: Na dorëzoni edhe gylenistët e tjerë

Është rritur çmimit i bukës në komunën e Lipjanit.

Sipas një lexuesi të “Ulpanapress” çmimi nga 0.30 cent sa ishte deri tani, sot ai është detyruar të paguajë për një bukë 0.35 cent.

Nga çmimi 30 cent sa ishte më parë tani në disa vende një bukë në Lipjan kushton 35 cent, e në disa markete buka ende vazhdon të mbetet o.25 cent.

’Përshendetje redaksi e nderuar, duke ju percjell tashe disa kohë që mirreni me hallet e qytetarëve, po u adresohem rreth një dukurie që hasa sot.Bukën e marr për cdo ditë në të njejtën furrë, mirëpo sot ajo që kishte ndryshuar ishte cmimi i saj, nga 0.30 centë sa e kam pagu, sot ishte bërë 0.35 centë buka, me pengoi ky fakt dhe deshta me ndaj me ju si porta lokal’’, ka thënë lexuesi që dëshiron të mbetët anonim.

COMMENTS