Rrugët në qytetin e Lipjanit kanë marr pamje tjetër, me vendosjen shenjave ndriçuese dhe atyre sinjalizuese

Rrugët në qytetin e Lipjanit kanë marr pamje tjetër, me vendosjen shenjave ndriçuese dhe atyre sinjalizuese

Mësuesja nga Gadimja që po u ofron nxënësve mësim online (Video)

Me qëllim të ngritjes së sigurisë për këmbësorë është bërë edhe organizimi i trafikut në Lipjan, i cili kohëve të fundi ka marr pamje tjetër.Image may contain: sky, house, tree and outdoor

Me rregullimin teknik të trafikut përmes shenjave ndriçuese dhe infrastrukturës tjetër përcjellëse si ngjyrosjen dhe ndriçimin e vendkalimeve zebrave për këmbësorë si dhe sinjalizimin digjital me tabela sinjalizuese në rrugët e qytetit tashmë qytetarëve dhe vozitësve u është ofruar infrastrukturë e kompletuar në qarkullimin e përditshëm rrugor.Image may contain: tree, sky, plant, car and outdoor

Pamja e qytetit tonë, tashmë është krejtësisht ndryshe, funksionale e me kushte të larta të sigurisë për qarkullim.
Projekte të tilla, do të ketë edhe viteve në vijim në gjithë territorin e Lipjanit, për ta bërë qytetin tonë, një qytet të kompletuar në këtë pikëpamje dhe me standardet e kushte më avancuara.Image may contain: sky, tree and outdoor

COMMENTS