Rugova kujtohet në 13 vjetorin e vdekjes

Rugova kujtohet në 13 vjetorin e vdekjes

Ngjarje sikur në filma ndodh midis Vushtrrisë: I ikin Policisë por ja si e pësojnë

Si njeri i urtë dhe në shërbim të vendit është kujtuar ish-presidenti Ibrahim Rugova në përvjetorin e vdekjes, nga partia e tij Lidhja Demokratike.

Kryetari i këtij subjekti, është shprehur i bindur se LDK-ja po vazhdon rrugën dhe vizionin që kishte Rugova për Kosovën.

Në këtë përvjetor, krerë shtetërorë e zyrtarë institucionalë, kanë bërë homazhe te varri i tij.

Presidenti Hashim Thaçi e ka quajtur Rugovën njeri të dialogut e përpjekjeve për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Presidenti Ibrahim Rugova ka vdekur më 21 janar 2006 dhe u varros me nderime të larta shtetërore.


© KOHA

COMMENTS