Sadri Shala: Besimin do t’ua kthej me përgjegjësi

Sadri Shala: Besimin do t’ua kthej me përgjegjësi

Kritikë adresuar Ministrisë së Shëndetësisë: E keni lënë Lipjanin pa furnizim të mjaftushëm me barna esenciale

“Të nderuar miq,

Duke ju falenderuar secilin anëtar të Degës së PDK-së në Lipjan, për besimin tuaj, ju më keni motivuar që të vazhdoj rrugëtimin tim politik brenda strukturave të PDK-së.

Unë si një anëtar besnik i PDK-së që nga themelimi, i kam dhënë besimin tim dhe të shoqërisë time strukturave të kaluara.

Tash në vitin 2019 unë si kurrë më parë si një anëtar me përvojë dhe energji të reja po kërkoj besimin tuaj për Anëtar të Këshillit Drejtues të PDK-së në Konventën e IX që do të mbahet me datën 16.06.2019.

Ndjehem tepër i nderuar që të marrë besimin tuaj dhe përgjegjësitë për jetësimin e Dekadës së re ,të ideuar në program nga Lideri jonë i dëshmuar në luftën pêr liri dhe paqe,kryetari ynë Kadri Veseli.

Besimin do t’ua kthej me përgjegjësi!”

COMMENTS