Safete Amerllahu kandidate e AKR-së për Kuvendin Komunal të Lipjanit

Safete Amerllahu kandidate e AKR-së për Kuvendin Komunal të Lipjanit

“Injorohet” qytetari nga pononjësi i Komunës: Nuk je përson zyrtarë me tregu a janë në tokë shenjat e komunikacionit

Të dashur miq, dashamire dhe bashkëvendas të mi, të Lipjanit dhe veçanarishtë të Shalës! Jam e nderuar që nën siglën e subjektit politik AKR të kandidoi për këshilltare në Kuvendin Komunal të Lipjanit. Ndjenjë e veçant kur njeriu kërkon të marr besimin tuaj me përgjegjësi. Andaj kërkoi përkrahjen dhe besimin tuaj që të jem zëri i pandashëm i juaji në Kuvendin Komunal.

Voto AKR, numër 34. Voto Safete Amerllahu, numër 15.

COMMENTS