Sejdi Smajli, sonte niset për shërim nga leukemia në Turqi

Sejdi Smajli, sonte niset për shërim nga leukemia në Turqi

Fatmir Limaj takohet me presidentin e Barcelonës, e fton ta vizitoj Kosovën

Sejdi Smajli nga komuna e Lipjanit, sonte do të niset për mjekim jashtë vendit.

Lajmin e ka konfirmuar për Ulpianapress, vëllau i Sejdisë, Sedati.

Ai ka pohuar se tashmë është sguruar dhe airoplnai privat dhe se Sejdia sonte udhëton për mjekim drejt Turqisë.

COMMENTS