Selatin Retkoceri  shpalosë programin para simpatizantëve në Poturovc

Selatin Retkoceri shpalosë programin para simpatizantëve në Poturovc

Retkoceri shpalos 25 zotimet në Qylagë dhe Krojmir (Foto)

Dhjetra qytetar dëgjuan me vëmendje shpalosjen e programit prej 25 zotimeve, në fund simpatizantwt qw ishin mbledhiur pwr ta ndëgjuar programin e Kandidatit për kryetar të Lipjanit nga radhët e VV-së, Selatin Retkoceri u zotuan se do ta mbështesin dhe do ta votojnë për kryetar në zgjedhjet e 22 Tetorit.Image may contain: 2 people, people standing and suitImage may contain: 9 people, people sitting, table and indoor

COMMENTS