Selimi në Sllovi, me një mal premtimesh për këtë fshat (Foto)

Selimi në Sllovi, me një mal premtimesh për këtë fshat (Foto)

Dr. Fitim Selimi zytarizon kandidaturën për të parin e PDK-së së Lipjanit

Para shumë qytetarëve të Sllovisë, Dr. Fitim Selimi, shpalosi planprogramin e tij i cili prekë sferat kryesore të jetës: Arsim, Shëndetësi, Kulturë dhe Infrastrukturë. Ndërsa projektet kryesore që do realizojë AAK në qeverisjen e ardhshme 4 vjeqare në Sllovi janë:

– Ndërtimi i shkollës fillore në qendër të fshatit me të gjitha anekset përcjellëse
– Rritja e nivelit të shërbimeve shëndetësore nga statuti i AMF-së në QMF
– Organizimi i trupave kulturore
– Shpallja në mbrojtje institucionale dhe me rëndësi të veqantë e varrezave të dëshmorëve dhe martirëve
– Zgjerimi i kapaciteteve të Ujësjellësit
– Zgjerimi dhe rregullimi i lumit
– Përfundimi I rregullimit të rrugës kryesore Sllovi-Lipjan që është e pa rregulluar që 5 vite.
– Asfaltimi I rrugicave nëpër lagje dhe përfundimi I trotuareve në tërë fshatin.

Qytetaret e Sllovise i dhane mbeshtetje te fuqishme kandidatit per Asamble nga ky fshat Uke Kryeziu i cili do te jete ze i bashkevendasve te tij dhe i gjithe qytetareve te Lipjanit, shkruan AAK e Lipjanit, percjell Ulpianapress.Image may contain: 2 people, people sitting

COMMENTS