Selvije Halimi uron 7 marsin ditën e mësuesit

Pacolli bëhet prapë “bashkë” me LDK

Kryetarja në detyrë e PDK-së së Lipjanit, Selvije Halimi me rastin e ditës së mësuesit 7 marsi, përmes një urimi ka uruar të gjithë mësimdhënësit, njofton Ulpianapress.

Në Telegram urimin e Selvije Halimit thuhet:

‘’Me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, Kryetarja në detyrë e degës znj. Selvije Halimi në emër të strukturave të degës uron të gjithë mësimdhënësit lipjanasë. Mësuesit janë udhërrefyes i brezave të rinjë, për të ardhmen, për jetën. Prandaj ne u përkulemi kontributit dhe angazhimit tuaj, me punën fisnike në edukimin e gjeneratave.
Urime dhe nderime!
Selvije Halimi’’

COMMENTS