Senatorja Lizn:Sikur edhe ajri i pastër të vinte nga Serbia, të isha shqiptare kurrë s’do ta blija (Foto)

Senatorja Lizn:Sikur edhe ajri i pastër të vinte nga Serbia, të isha shqiptare kurrë s’do ta blija (Foto)

Turbullohen bursat, 161 miliarderë më pak në Kinë

Taksa 100% ndaj produkteve serbe vazhdon të jetë aktuale në shoqërinë tonë, shkruan gazeta “Kosova Sot Online”.

Kur jemi në këtë pikë, dikur  ish senatorja belege Anne Maria Lizin, kishte deklaruar: “Edhe sikur ajri i pastër të vinte vetëm nga Serbia, dhe jeta ime të ishte e varur prej tij, të isha shqiptare nuk do ta blija.Do të më dukej përbuzje ndaj të gjitha viktimave”.

Image


COMMENTS