SHBA, punonjësi i aeroportit jep udhëzime duke kërcyer (Video)

SHBA, punonjësi i aeroportit jep udhëzime duke kërcyer (Video)

Kur qentë ikin nga kafazi (Video)

Zakonisht, fazat që paraprijnë ngritjen e avionit në fluturim i dedikohen shpjegimit nga ana e asistentëve se si duhet të sillemi në raste emergjence.

Por, pasagjerët në bordin e një avioni nga Nju Jorku në Neshvill nuk e patën mendjen te këto shpjegime, por te një punonjës i aeroportit shumë i veçantë, i cili i jepte udhëzimet për manovrat e mjetit fluturues duke kërcyer.

Një nga personat në bord e regjistroi të gjithë kërcimin dhe videon e postoi në Facebook, aty ku ka kaluar 1 milion shikimet. /Lajmi.net/

COMMENTS