Shembull që duhet të ndiqni secili, banori i Teqës së Lipjanit pastron vetë rrugën (Video)

Shembull që duhet të ndiqni secili, banori i Teqës së Lipjanit pastron vetë rrugën (Video)

Trump rrit tarifat e çelikut, partnerët kërcënojnë me hakmarrje

SH.K një banor nga fshati Teqe, e ka larguar gjatë orëve të mesdites së djeshme vetë borën nga rrugët.

Në mungesë të intervenimeve nga ana e institucioneve publike, SH.K e ka improvizuar traktorin në mjet për heqjen e borës dhe po e largon boren nga rrugët, shkruan Ulpianapress.

Në videon e mëposhtme mund të shihni se si ky banor pastron rrugët nga bora, duke u bërë shembull për të gjithë banorët, gjë e cila ndodhë edhe në shtetet më të fuqishme ku banorët me vetëiniciativa lirojnë rrugët e tyre banuese. /UlpianapressCOMMENTS