Shënimi i drejtoreshës Bytyqi – Pa frikë, por me kujdes të shtuar

Shënimi i drejtoreshës Bytyqi – Pa frikë, por me kujdes të shtuar

CIA: Ja çfarë ndodhi pasi Alia mori pushtetin, përzgjodhi 9 njerëzit e tij më të besuar, ja anëtarët e partisë që u lanë në hije

Drejtoresha e Shëndetësisë së Lipjanit, Merita Bytyqi i është drejtuar qytetarëve të Lipjanit me anë të një shënimi në Facebook, duke i’a rikujtuar se lehtësimi u bë për të na bërë vet më të përgjegjshëm dhe se gjithcka është në dorën tonë.

Shënimi i saj i plotë:

58 raste të reja !!!
Qytetar të nderuar, lehtësimi I lëvizjeve dhe I kufizimeve nuk do të thotë mosrespektimi i masave dhe rekomandimeve të Institutit!
Lehtësimi u bë për të na bërë vet më të përgjegjshëm. Gjithqka është në dorën tonë!
Mos harroni, 58 raste të reja mbrenda më pak se 24h!
Andaj:
– kujdes
– distancë
– mbaj maskën
pastro duartë!

COMMENTS