Shënohet Dita e Shkollës “Haradin Bajrami”, në Magurë

Shënohet Dita e Shkollës “Haradin Bajrami”, në Magurë

Super Aksion në ‘’7 Vëllezërit Center’’ Lipjan

Me një program të pasur kulturo-artistik, të përgatitur nga nxënësit dhe mësusit e shkollës, sot në Magurë u shënua Dita e Shkollës “ Haradin Bajrami”. Me këtë rast u përkujtua edhe dita e rënjës së Dëshmorit Haradin Bajrami ku nga ekzekutivi i Komunës së Lipjanit u vendosën kurora lulësh pran Lapidarit të Dëshmorit.Fotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja ZyrtareFotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare

COMMENTS