Shikoni reagimin e kësaj femre pasi sheh supermakinën e djalit

Shikoni reagimin e kësaj femre pasi sheh supermakinën e djalit

Pushohet nga puna piloti i marinës, sepse pikturoj me avion në qiell një penis gjigant (Foto)

Roni është një djalë i cili ka hapur një llogari në instagram dhe dëshiron të ekspozojë të gjitha vajzat të cilat shkojnë pas parasë.
Në videon më poshtë ai ka filmuar një vajzë, e cila e refuzon pasi e sheh atë me një skooter.

Ajo i thotë se duhet të shkojë tek i fejuari i saj, por ndryshon mendje menjëherë pasi sheh që djali nuk ishte aspak me një skooter por me një super Ferrari.

Mos e humbisni videon më poshtë.

COMMENTS