Shkelzen Hajdini arrin të bëhet deputet

Shkelzen Hajdini arrin të bëhet deputet

Komuna e parë për performancë të mirë Lipjani, Prishtina e nënta

Kandidati për deputet nga LDK, Shkelzen Hajdini, ka arritur të marrë vota të mjaftueshme në zgjedhjet e së dielës për t’u bërë deputet i Kuvendit të Kosovës.

Kur kanë mbetur edhe tetë komuna pa arritur rezultatet e votimit, gazeta Ulpianapress ka mësuar që Hajdini ka arritur të mbledhë 8 mijë e 592 vota, në zgjedhjet parlamentare si kandidat i subjektit politik LDK, dhe është kandidati më më se shumti vota në komunën e Lipjanit.

Sipas rezultateve preliminare , Lidhja Demokratike e Kosovë s në legjislaturën e ardhshme do të kenë 30 deputetë, dhe njëri nga ta do të jetë edhe Shkelzen Hajdini./Ulpianapress/

COMMENTS