Shkencëtarët kanë një këshillë për ata që punojnë tepër

Shkencëtarët kanë një këshillë për ata që punojnë tepër

Si ta kuptoni që po iu tradhton e dashura, përmes gishtave të dorës

A jepni 100 për qind nga vetvetja dhe qëndroni më tepër në punë, dhe këtë nuk e vëren askush?

Ndoshta do të duhej të ndaloni me këtë, pasi që studimi i fundit tregon se për këtë nuk mërzitet askush.

Studimi është publikuar në revistën “Social Psychological and Personality Science”, ndërsa është kryer nga dy shkencëtarë nga Universiteti Kalifornia dhe Universiteti i Çikagos.

“Kjo na sjell deri te pyetja pse ndonjëherë angazhohemi kaq tepër. Për këtë arsye më së mirë është që të mos premtohet asgjë, ose të punohet asgjë, dhe pastaj të befasohen njerëzit”, thuhet në konkluzionin e studiuesve.

COMMENTS