Shkumbin Mehmeti tregon si iu dha urdhri ta vrasë Ramiz Muriqin (VIDEO)

Shkumbin Mehmeti tregon si iu dha urdhri ta vrasë Ramiz Muriqin (VIDEO)

“Vendi i Edi Ramës dhe Saimir Tahirit është në burgun 313!”

Dëshmitar i mbrojtur i Prokurorisë Speciale, Shkumbin Mehmeti, pranon se ishte pjesëtar i një grupi kriminal i cili ka kryer krime të shumta pasluftës, përfshirë edhe vrasje politike për qëllime të themeluesve të tij, njofton Klan Kosova.

Njëra prej rasteve kriminale që do duhej ta kryente grupi, ishte vrasja e një personi në Pejë, Ramiz Muriqit, i cili, sipas krerëve të grupit, besohet se kishe dhënë dëshmi kundër një luftëtari të njohur të UÇK-së, të kësaj zone, në një proces të rëndësishëm gjyqësor.

Për këtë punë ishte i ngarkuar pikërisht Shkumbin Mehmeti. Por, ai nuk e realizoi këtë detyrë.

Në momentet e fundit pati disa dyshime, pasi dy shokët e përfshirë në aksion, i thanë fjalë të ndryshme se ky duhet ta presë njërin nga ta, pasi dorasi potencial ta kryente aktin.

COMMENTS