Shmangni qumështin, nëse nuk doni akne

Shmangni qumështin, nëse nuk doni akne

Si ndërtohet besimi tek fëmijët?

Dr. Sandra Lee ka treguar se ushqimimet me yndyrna nuk kanë aspak ndikim në sasinë e vajit në lëkurën tuaj.

“Një dietë e pasur është thelbësore për shëndetin tonë, por nuk shoh një lidhje të drejtpërdrejtë midis ushqimeve që hani dhe që kanë ndikim në lëkurë. Megjithatë, ekziston një përjashtim. Një përjashtim shumë i madh në të vërtetë. Qumështi. Jo çdo lloj produkti i qumështit dhe jo vazhdimisht. Por produktet e qumështit, që janë të pasura me hormone, të cilat mund të gjenden në qumështin e lopës dhe tek djathi”, shprehet ajo për Metro.

E pyetur për çokollatën, Sandra tregoi se mund të ketë ndikim në krijimin e akneve, pasi ka përbërje qumështi.

COMMENTS