Category: shneta

1 2 3 16 12 / 188 POSTS
Nëse shihni vërdallë gota plastike transparente me lëng fluoreshent dhe bulëza atëherë duhet të dini se është Bubble Tea. Bëhet fjalë për një pije që ...
Ftohja dhe gripi nuk kanë një kurë të përcaktuar. Kurat popullore të praktikuara në shtëpi janë po aq të përhapura sa vetë sëmundja. Pjesa më e mad ...
Në spitalet e Kosovës shkalla e infeksioneve, pas hulumtimit të bërë nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ka dalë të jetë më e lartë se 7 për qi ...
Koha qe kaloni me familjen dhe fëmijët, përveç qe forcon lidhjet ka edhe përfitime shëndetësore te panumërta. Një përqafim i thjeshtë që u jepet at ...
Jo çdo myk është i njëjtë, nëse është diçka për të ngrënë apo jo, varet nga ngjyra, si dhe produkti në të cilin ndodhet. Ndryshe nga ushqimi i pris ...
Kur jeni shtatzënë, ju shpenzoni shumë kohë për t’u përgatitur për lindjen. A do të lindni me prerje cezariane? A do të lindni në mënyrë natyrale? Ops ...
Një foshnje e cila është alregjike ndaj ujit, mbushet me flluska vetëm pas 15 sekondash pasi bie në kontakt me ujin. Ivi Angerman, 18 muajshe nga ...
Ja përse do të duhej të jemi të kujdesshëm me rastin e përdorimit të qirinjve aromatikë… E gjitha ka filluar kur në “Dayli mail” është botuar artik ...
Çdokush prej nesh në një moment, sidomos kur zgjohemi nga gjumi ka acarim të fytit. Kjo shenjë është sinjali i parë që tregon se po vuajmë nga irriti ...
Sipas hulumtimeve psikologjike, ajo që na duhet të gjithëve është një sistem për të mbaruar sa më shumë punë.Shumë njerëz i shmangen sistemeve dhe rre ...
Një martesë e mirë ndihmon tensionin e gjakut, ndërsa një martesë stresuese mund të jetë më keq sesa të jesh i vetëm, sugjeron një studim paraprak i U ...
Studiuesit e shpjegojnë ciklin e lumturisë me formën e germës U.Me të kaluar moshën 40-vjeçare, trupi nuk është më ai që ishte. Sipas ekspertëve n ...
1 2 3 16 12 / 188 POSTS