Shoqata “Bereqeti” në Lipjan shpërndau ndihma për nevojtarët (Foto)

Shoqata “Bereqeti” në Lipjan shpërndau ndihma për nevojtarët (Foto)

Në aeroportin e Prishtinës, vdes një 75 vjeçare teksa po hynte në aeroplan

Shoqata bamirëse humanitare “Bereqeti”, dega në Lipjan, e cila funksionon në kuadër të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, sot vazhdoi me aksionin e shpërndarjeve të pakove ushqimore dhe miell për personat me kushte të rënda.

Sipas njoftimit të kësaj shoqate donatorët e këtij aksioni janë market ‘’Tori’’ dhe mulliri ‘’Qali’’, njofton Ulpianapress.

Shënimi i plotë:

COMMENTS