Shoqata “Bereqeti”, shpërndan qanta shkollore për nxënësit në shkollën “Ismail Luma” në Lipjan

Shoqata “Bereqeti”, shpërndan qanta shkollore për nxënësit në shkollën “Ismail Luma” në Lipjan

Banorët e fshatit Vrellë në Lipjan ankohen për mungesë të kushteve elementare

Shoqata “Bereqeti” nga KBI Lipjan, Skender Mehmeti, i shoqëruar nga Kryetari Zaim Baftiu kanë shpërndarë 33 çanta shkollore për nxënësit e shkollës “Ismail Luma” në Lipjan, transmeton Ulpianapress.

Drejtori i Shkollës Driton Sadiku falënderoi dhe mirëpriti iniciativën dhe bashkëpunimin e dy Institucioneve.

COMMENTS