Kjo është videoja që e bëri Noizyn të qaj

Kjo është videoja që e bëri Noizyn të qaj

Reperi Noizy sonte ka nxjerrë anën e tij të ndjeshme. Ai në Instagram ka hedhur një fotografi ku i ftoi ndjekësit e tij që ta klikojnë biografinë e

Biznesmeni Qazim Osmani flet për lidhjen e shumëpërfolur me këngëtaren serbe: Mesazh për prindërit e saj

Reperi Noizy sonte ka nxjerrë anën e tij të ndjeshme.

Ai në Instagram ka hedhur një fotografi ku i ftoi ndjekësit e tij që ta klikojnë biografinë e tij në këtë rrjet social.

Në bio është një video, ku është një recital i quajtur ‘Letër e nënës’ e interpretuar nga Margarita Xhepa.

Historia ka të bëj me një djalë që mohon nënën e tij.

Interpretimi është emocional se e emocionoi edhe Noizyn dhe tha se kush e dëgjon do qaj! Një video si kjo ia vlenë të dëgjohet!/Lajmi.net/
screenshot_1eqw

COMMENTS