Shpërndahen 10 pako ushqimore për familjet e Veteranëve në Lipjan

Shpërndahen 10 pako ushqimore për familjet e Veteranëve në Lipjan

Pas arrestimeve në Kukës, kërcënohet me djegie komisariati

Shoqata ‘’Bereqeti’’ në Lipjan po vazhdon me shpërndarjen e ndihmave ushqimore për familjet në nevojë,jofton Ulpianapress.

Sot kjo shoaqtë, së bashku me OVL-në e UCK në Lipjan, kanë dhuruar 10 pako ushqimore dhe miell për familjet e Veteranëve në gjendje të vështirë ekonomike.

Shënimi i plotë:

”Në bashkëpunim me Veteranët e UÇK-së, sot Shoqata “Bereqeti” nga Këshilli i Bashkësisë Islame Lipjan, dhuroi 10 pako ushqimore dhe miell për familjet e Veteranëve në gjendje të vështirë ekonomike.
Të bashkuar me humanizëm dhe pran njëri tjetrit do e tejkalojmë këtë sfidë.
Donatorë të këtij aksioni:
• Arlind Duriqi, pako ushqimore
• Sabit Duriqi, miell
• Veteranët e UÇK-së, shpërndarjen tek familjet
Bamirës, Zoti iu shpërbleftë!
Ju lutemi që të tregoni humanizmin tuaj në këtë gjendje të vështirë për vendin tonë”.

COMMENTS