Shteti tregon dhëmbët: ATK bastis biznesin në Lipjan

Shteti tregon dhëmbët: ATK bastis biznesin në Lipjan

PDK-ja akuzon krerët e komunës së Lipjanit për keqpërdorim të parasë publike

Javë më parë KALLXO.com publikoi një video-material ku menaxheri i një pishine në Lipjan nuk i ofronte kupon fiskal një mërgimtari.

Fjalitë si “Paguaj sepse ke pi”, ose “Nuk kemi arkë”, ishin disa prej mesazheve të dhëna në materialin e publikuar.

Informacioni është bartur tek Administrata Tatimore e Kosovës dhe sot në mëngjes bazuar në raportimin e KALLXO.com inspektorët kanë kryer kontrolle në këtë biznes.

Aty inspektorët kanë zbuluar mospërputhje në faturat e lëshuara dhe numrit të klientëve në pishinë.

https://video.gjirafa.com/sjellja-prej-kauboji-e-biznesmenit-ndaj-mergimtarit-pasi-i-kerkohet-kuponi-fiskal-mp4

COMMENTS