Shuhet Windows Phone

Shuhet Windows Phone

Një Renault e frymëzuar nga Star Wars (Foto)

Microsoft do të ndaloj zhvillimin e aplikacioneve dhe harduerit të ri për Windows Phone.

Gjatë fundjavës, Joe Belfiore nga Microsoft, përmes rrjetit social Twitter ka njoftuar se do të ndërpritet zhvillimi i aplikacioneve dhe harduerit të ri për Windows Phone, transmeton Express. Ai ka njoftuar se përkrahja për telefonët e tanishëm do të vazhdoj me arnime të sigurisë dhe problemeve tjera.

COMMENTS