Shumë njerëz nuk janë ashtu siç duken në rrjete sociale, ja pse

Shumë njerëz nuk janë ashtu siç duken në rrjete sociale, ja pse

Kështu hiqet pjesa e thyer e çelësit në makinë [Video]

Në ditët e sotme është e vështirë të dallosh se çfarë është reale dhe çfarë nuk është.

Shumica e imazheve që shohim në mediat sociale apo revista janë pak a shumë të ndryshuara duke përdorur softuerin kompjuterik për të shtrembëruar ngadalë kuptimin tonë të vetë realitetit.

Por, disa njerëz nuk pranojnë ta mbajnë këtë dhe duan të hapin sytë e njerëzve, transmeton Klan Kosova.

Dy modele të bukura të shëndosha, Diana Sirokai dhe Callie Thorpe, u bashkuan me fotografin profesionist Karizza për të treguar se si media bën redaktimin e fotove duke i çuar ato në një nivel tjetër.

Diana dhe Callie kishin fotografinë e tyre dhe Karizza përdori photoshop për të bërë ndryshime ekstreme.

“Qëllimi i kësaj ishte t’ju tregojë të gjithëve se si revistat dhe mediat përdorin kompjuterin për t’i çuar gjërat në një nivel tjetër. Modelet dhe të famshmit nuk duken ashtu siç duken. Ne jetojmë në një botë kaq të rreme”, ka shkruar Diana në Instagram.

COMMENTS