Skandaloze, opozita lëshon muzikë në parlament (VIDEO)

Skandaloze, opozita lëshon muzikë në parlament (VIDEO)

Rastet për tradhti janë tërheqëse si për meshkujt ashtu edhe për femrat, flasin çiftet

Sot deputetët nga radhët e partisë më të madhe opozitare lëshuan muzikë nga telefoni celular kushtuar rrugës Demi Kapi – Smokvicë, kurse më pas seanca filloi të vazhdoj në mënyrë normale, njofton TetovaSot.
Kryeparlamentari Talat Xhaferi ju tha deputetëve të VMRO-DPMNE-së që t’i fikin telefonat, dhe kërkoi nga koordinatori i VMRO-DPMNE-së që të ju tregojë deputetëve që t’i fikin telefonat.

Në seancën e 44-të, të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë që po mbahet sot ku në rend të ditës është parashtrimin i pyetjeve të deputetëve.
Ndërsa në dy seancat e kaluara të caktuara për parashtrimin e pyetjeve të deputetëve, nuk kanë marrë pjesë në seancë deputetët e VMROP-DPMNE-së./Express/

COMMENTS