Skuterët që kanë bërë historinë në vitet 1990

Skuterët që kanë bërë historinë në vitet 1990

Testohet Porsche 718 Boxster Spyder, më i shpejti ndonjëherë

Fillim vitet ’90 sollën ndryshime të mëdha në Europë dhe në botë, ndikuar edhe nga shpërbërja e Bashkimit Sovjetik.

Një bum të madh ekonomik patën shumë sektorë të ekonomisë, e një prej tyre ishte edhe prodhimi i motorëve, mjaft të rëndësishëm për lëvizur shpejt brenda qyteti, por edhe shumë ekonomikë, transmeton tch.

Por disa prej tyre kanë pasur më tepër sukses se modele të tjera, më poshtë janë disa prej tyre. E ndoshta edhe ju e keni pasur një tillë në shtëpi.

 

COMMENTS