‘’Smart TECH’’ në Lipjan sot mbush plotë  3 vite jetë

‘’Smart TECH’’ në Lipjan sot mbush plotë 3 vite jetë

Turnir futbolli në kujtim të dëshmorit ‘’Ibrahim Krasniqi’’ në Smallushë (Foto)

Në 2004 fillimisht startuam si ’’PLuS Kompjuter’’ deri në vitin 2016-të. Nga data 07.11.2016 filluam me emrin e ri ‘’Smart TECH’’, që tashmë është shndërruar në një dyqan të fuqishëm dhe konkurrent për laptop dhe Kompjuter për shitje edhe riparim (servisim).

Gjatë këtyre viteve kami arritur një rritje të jashtëzakonshme biznesore, duke u bërë dyqani më i ri në treg me rritjen të shpejtë. ‘’Smart TECH’’ është bërë biznesi më i qëndrueshëm i laptopëve dhe Kompjuterëve, përmes depërtimit në tregun e elektronikes, rritjes së numrit të përdoruesve të laptopëve.

“Mision i yni është që të fuqizojmë, ofrojmë shërbime që gjithnjë janë të arritshme, të përshtatshme dhe të përballueshme për tregun tonë’’.

‘’Smart TECH’’ Lipjan, është një storie e suksesit dhe ne do të vazhdojmë suksesin tonë, duke qenë të përkushtuar dhe besnik ndaj klientëve tanë.

‘’Smart TECH’’ ka ofruar donacione në fusha të ndryshme si sport, kulturë, arsim, fuqizimin dhe zhvillimin e organizatave vendore dhe fusha të tjera të rëndësishme në Lipjan .

‘’Smart TECH’’ njihet si biznes i parë, sa i përket çmimeve të volitshme, kualitetit të shërbimeve, stabilitetit dhe mbulueshmërisë së kërkesave të klientëve në Lipjan, ndërsa mbetet biznes i parë, duke mbuluar rreth 80 % (përqind) në qytetin e Lipjanit..
Ju ftojm ne ora 12 për një koktej
Gjithashtu ‘’Smart TECH’’ i falënderon te gjithë bashkëpunëtorët të cilët qëndruan besnik dhe korrekt.COMMENTS