Speciale: Së shpejti rrëfimi për Ramadan Kosovën

Speciale: Së shpejti rrëfimi për Ramadan Kosovën

Skandal në Serbi: Shesheli e përdhos flamurin kroat dhe i mallkon kroatët

Kush është Ramadan Kosova?

Sa kohë të jetës së tij ia kushtoi atdheut dhe sa vjet priti për tu pajisur me nënshtetësi të vendit të tij?

A e mori nënshtetësinë dhe çfarë ndodhi me të pas kthimit në Kosovë?

Sa vjet qëndroi me pasaportë belge, dokument të udhëtimit dhe kush ishin spiunët e UDB-së që nuk po e linin rehat Ramadanin?

Ku u arrestua ai?

Këto dhe shumë detaje të tjera për rrugëtimin disavjeçar dhe atdhetar të Ramadan Kosovës gazeta Ulpianapress ju sjell ditën e hënë.

COMMENTS