Stresi akoma në burg, Kejsi mori vendimin që nuk pritej

Stresi akoma në burg, Kejsi mori vendimin që nuk pritej

Gresa Pallaska me fotografinë më të bukur ndonjëherë: Një mbretëreshë nuk i trembet humbjes

Reperi Stresi ndodhet akoma në burg.
Mirëpo jeta e tij prej një mashkulli problematik nuk i ka penguar e as nuk po i pengon Kejsit edhe sot kur ai nga policia u kap në një hotel me tjetrën, shkruan lajmi.net.

Ajo në deklaratë deklaratën e parë pas arrestimit të burrit të saj ka thënë se nuk është ndarë nda Stresi dhe pjesën që u kap me tjetrën as që do ta diskutoj.

”Të them të drejtën as nuk e mendoj këtë pjesë. Nuk e konsideroj si temë derisa të perballem vetë me Arkimedin, dhe nuk lejoj asnjë akuzë mbi të, të më ndikojë deri atëherë. Mendoj se çdo njeri ka të drejtë të japë shpjegimin e tij dhe më pas kam të drejtë unë të vendos dhe të peshoj përgjigjen që më është dhënë. Burrit tim i vendosën shumë akuza që tashmë janë hedhur poshtë, ndaj nuk ju zë besë. Megjithatë kjo temë më përket mua dhe bashkëshortit tim, nuk kemi pse të bëjmë gjyq publik. Më vjen keq që njerëzve ju intereson kaq shumë kjo pjesë që i përket jetës sime private. Mendoj që tregon nivel të ulët nga ana e tyrë, sepse ata që e kanë jetën e mbushur, nuk rrinë nëpër internet të komentojnë jetën e të tjerëve. Prandaj mund të them nuk më vrasin komentet dhe opinionet, sepse për jetën time përgjigjem vetëm unë. Lidhjet në largësi nuk janë asnjëherë të lehta, por ne ia kemi dalë me të gjitha vështirësitë, pa ndërhyrjen e askujt dhe ja ku jemi bashkë prej 4 vitesh”, ka përfunduar ajo.

E vendimi që ka marrë së fundmi ajo ka habitur të gjithë. Kejsi ka zgjedhur që në Instagram ta shkruaj mbiemrin e Stresit.

COMMENTS