Strukturat e PDK-së në Lipjan vizituan fermerët me rastin e  fillimit të korrje-shirjeve

Strukturat e PDK-së në Lipjan vizituan fermerët me rastin e fillimit të korrje-shirjeve

Mbahet festivali “Lipjani këndon”

Strukturat e PDK-së në Lipjan, sëbashku me asambleistin Argjent Tasholli, kanë vizituar fermerët, duke i uruar që pas një punë të madhe të suksesshme te kenë rendimente të mira. Lajm i mirë është sepse rendimentet janë të knaqëshme, por e keqja është se për çdo vitë e më pak po kultivohet gruri dhe kultura tjera bujqësore.

“Duke pasur që sigurimi i bukës është jetike për jeten tonë, të gjithë atyre që kanë grurë e kultura tjera ju urojmë të kenë bereqet e suksese të mëtejme”, shkruan në faqen zyrtare të PDK-së së Lipjanit.

COMMENTS