Studio ”Foto Toli” – Lipjan

Studio ”Foto Toli” – Lipjan

Pas pak nis mbledhja e kryesisë së LDK-së e thirrur nga Isa Mustafa

Çfarë ofron ‘Studio Foto Toli’’

Aktiviteti Studios’’Foto Tolit’’Lipjan fokusohet kryesisht tek këto fusha:
Gjirime-HD (Dasma dhe ahengje të ndryshme)
Montazh-PRO
Spote-Videoklipe
Fotoshooting
Etj.

Për një Gjirim , Fotografi ,Montazh ëndrrash. Spote-Videoklipe e këni adresën… Studio Foto Toli Lipjan telefono në: +377 44 987 146 dhe +377 44 874 426 (Vibër) , me pronar: Taulant dhe Visar Reqica.

Studio‘’Foto Toli ‘’ Lipjan është studio lider në Gjirime (HD),Montazh(PRO), Fotoshooting, Spote-Videoklipe etj.

Jemi një Studio që karakterizohëmi nga këto parime kryesore:
1-Korrektësia në realizimin e punës dhe ofrimin e sherbimeve
2-Përgjegjshmëria për të arritur rezultate të sukseshme në afatet e përcaktuara

‘’Foto Toli’’ gjithmonë në rritje .

Në mënyrë të vazhdueshme ne prezantojmë ide të reja në fushën ku ne operojmë.

Mësojmë dhe bashkëpunojmë.

Jemi një Studio ku dëshira për të mësuar cdo gjë të re dhe për të vënë në jetë cdo risi në fushën e Gjirimit-HD ,Montazhes-PRO,Fotoshooting është gjithmonë e pranishme.Fryma e bashkëpunimit është e pranishmë kudo në kompaninë tonë si brenda stafit ashtu dhe në raport me klientët.

Vlerësojmë kapitalin intelektual.

Parimi për të patur pranë vetës njerëz të aftë dhë të ndershëm e ka bërë këtë Studoi më të fortë dhe të suksesshme.

Saktësi dhe Cilësi.

Këto dy pika janë kyce për mbarëvajtjen ë Studios tonë. Mundohemi që në cdo kohë, në cdo procedurë në fushën ku ne opërojmë të jetë e saktë dhe sa ma cilësore në mënyrë që klientët të ngelën të kënaqur .Kjo është më se ë dukshmë duke filluar nga motoja jonë ‘ Dëtajet bëjnë diferencën’ .Vetëm nëpërmjet një pune të palodhshme dhë të bukur kemi arritur të fitojmë besimin në trëgun e Gjirimit-HD, Montazhës-PRO, Fotoshooting etj.

COMMENTS