Tag: Fauz Xhemajli

Komuna e Lipjanit dhe“Qatar Charity”, kishin nënshkruar vite më parë një marrëveshje për hapjen e disa puseve të ujit për pije në komunën e Lipjanit.
Nënkryetari i Komunës së Lipjanit Fauz Xhemajli dhe drejtori i Zhvillimit Ekonomik Shkelzen Hajdini kanë ka pritur sot zëvendësministrin e Punëve të J
Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi, sot ka mbajtur mbledhjen e dytë me radhë nën kryesimin e nënkryetarit të komunës së Lipjanit, Fauz Xhemajli.
Nënkryetari i Lipjanit, Fauz Xhemajli njëherit kryetar i AKR-së dega në Lipjan, përmes një shkrimi në Facebook ka uruar besimtarët myslimanë për muaji
Kryetari i AKR-së Lipjanit, njëherësh nënkryetar i Komunës së Lipjanit, Fauz Xhemajli ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook një status të veçant
Në këtë takim u diskutua lidhur me gjendjen e tanishme të bujqësisë në Komunën e Lipjanit, për Shkollën Bujqësore në Lipjan si dhe çështje të tjera të
Fauz Xhemajli zyrtarisht është emëruar në pozitëm e Nënkryetarit të Komunës së Lipjanit, në mandatin 4-vjeçar të qeverisjes së Ahmetit. Kjo u b
Partnerët e koalicionit parazgjedhor, LDK dhe AKR, sipas burimeve të Ulpianapress-it sot pritet ta konfirmojnë partneritetin e tyre edhe me ndarjen e
8 / 8 POSTS