Tag: Imri Ahmeti

1 2 3 12 / 30 POSTS
Bazuar në një prononcim te Kryetarit të Lipjanit Imri Ahmeti, të cilën ia dha Ulpianapress-it, del se rreth dorëheqjes së sotme të Fazliut, ka një të ...
Kur kanë mbetur edhe pak ditë deri në formimin e qeverisës së re komunale, Drejtori i Deprtamentit të Shëndëtësisë së Lipjanit, Avdullah Fazliu, ka th ...
Organizata Ndërkombëtare Humanitare Gjermane ASB në bashkëpunim me Komunën e Lipjanit, sot në ekonominë e shkollës së mesme bujqësore në Lipjan, kanë ...
Kryetari i zgjedhur i Komunës së Lipjanit nga radhët e LDK-së, Imri Ahmeti, si dhe asamblistët e Kuvendit Komunal janë betuar në një ceremoni solemne ...
Urimeve për ditëlindjen e Ibrahim Rugoves i është bashkuar edhe Kryetari i Lipjanit Imri Ahmeti. Ky i fundit në llogarinë e tij në ‘Facebook’, ka s ...
Kryetari i Komunës Imri Ahmeti uron gjithë qytetarët për 28 Nëntorin Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë, duke thënë se kjo festë kombëtare në Komunën e ...
Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti, sot në zyrën e tij ka pritur majorin e KFOR-it Turk Bylent Kuzucu i shoqëruar me përfaqësues të tjerë të KFOR-it Turk ...
Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti gjatë ditë së sotme në prani të Ambasadorit Francez në Kosovë Didier Chabert dhe Ministres së Mjedisit dhe ...
Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, bashkë me zëvendësministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Heset Sahiti sot para një numri të kons ...
Përgjatë kësaj mbledhje në mesin e shumë çështjeve të diskutuara është theksuar edhe ecuria e shpenzimit të buxhetit, rrjedha e pagesës së tatimit në ...
Kryetari Imri Ahmeti, ka shfrytëzuar faqen e tij zyrtare, nëpërmjet të cilës iu është drejtuar qytetarëve, për të shprehur falënderimet e tij, që ai n ...
Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti dhe drejtori i Organizatës “Qatar Charity”, Mahmoud Abbas Shaker sot kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpun ...
1 2 3 12 / 30 POSTS