Tag: Naim Ismajli

Kryetari i Shtimes, Naim Ismajli ka zgjedhur një menyrë të veçantë të ju dëshirojë mirëseardhje bashkatdhetarëve të Komunës së Shtimes në vendlindjen ...
Kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli, priti në takim drejtuesit e Komandës Rajonale të Policisë së Kosovës nga Ferizaj të udhëhequr nga drejtor ...
Pas homazheve, në Shtime po mbahet një akademi përkujtimore për nder të të rënëve të kësaj masakre ku kryetari i kësa Komune Naim Ismajli tha se Reçak ...
Kryetari Naim Ismajli, ka shfrytëzuar faqen e tij zyrtare, nëpërmjet të cilës iu është drejtuar qytetarëve, për të shprehur falënderimet e tij, që ai ...
Përkrahja që ka marrë kandidati i pavarur në Shtime, Fatmir Rashiti nga LDK-ja, AAK-ja dhe Nisma për Kosovën, nuk e ka frikësuar kryetarin aktual të S ...
Naim Ismajli, kandidat i PDK-së për kryetar të Shtimes, ka dalë bindshëm fitues sipas një sondazhi të portalit Telegraf. Në kuadër të emisionit " ...
Ismajli, i cili udhëhoqi në raundin e parë me 38 për qind të votave, ka deklaruar në Interaktiv se do të fitojë mandatin e katërt sepse “qytetarët e v ...
Partia Demokratike e Kosovës (PDK) në Shtime ka mbajtur tubim elektoral me nëndegët e Shtimes ku ka prezantuar kandidatët për këshilltarë dhe kandidat ...
Gruaja Demokratike e Kosovës (GDK) në Shtime ka organizuar tubim të madh me gratë në mbështetje të kandidatëve për këshilltare të Kuvendit të Komunës ...
Partia Demokratike e Kosovës (PDK) në Shtime ka mbajtur tubim me struktura, komisionerë dhe vëzhgues. Në këtë tubim, mori pjesë edhe kryetari i PDK ...
Në tubimin e organizuar nga Dega e PDK-së në Rashincë, me elektorat dhe simpatizantë nga Gllavica, u tha se me 22 tetor PDK dhe Naim Ismajli do të je ...
Kandidati i PDK-së për kryetar të Shtimes, Naim Ismajli ka takuar banorët e fshatit Rashicë, ku ka shpalosur programin e tij qeverisës. Në takimin ku ...
12 / 12 POSTS