Tag: Selatin Retkoceri

Shkruan: Selatin Retkoceri Shqipëtarëve në mungesë të mendimit kritik, edukimit e arsimimit cilësor në të gjitha nivelet e shkollimit po iu krijohen
Viti i ri shkollor 2018/19 karakterizohet me fillimin e zbatimit të Kurrikules së re shkollore në të gjitha nivelet parauniverzitare të shkollimit.
Vjelja e mollës në Llugaxhi tashmë është në vlugun më të madh, po bëhet punë e madhe për ta përfunduar sa ma shpejt këte proces final, të një pune int
Lëvizja Vetëvendosje e Lipjanit ka dale me një komunikate rreth lajmit se VV dhe LDK në Lipjan janë dakorduar për një qeverisja katër vjecare të përba
Kryetari i VV-së së Lipjanit Selatin Retkoceri me rastin e festave të nëntorit ka postuar një shkrim në rrjetin social Facebook me anë së cilit ka uru
Në një atmosferë festive të krijuar nën tingujt e tupanave dhe zurlave, duke ia marrë edhe valles, ka filluar Vetëvendosje tubimin e saj përmbyllës në
“Me 22 Tetor Lipjani e ka shansin që me zgjedhje të gjejë zgjidhe.Zgjedhja që është zgjidhja, e ka numrin 10, e ka emrin Vetëvendosje, zgjedhja që ësh
Lidhja Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan ka dërguar një ankesë në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ndaj Lëvizjes Vetëvendosje, d
Dhjetra qytetar dëgjuan me vëmendje shpalosjen e programit prej 25 zotimeve, në fund simpatizantwt qw ishin mbledhiur pwr ta ndëgjuar programin e Kand
Kandidati për kryetar të Lipjanit Selatin Retkoceri ka vazhduar me shpalojsen e 25 zotimeve për Lipjanin. Në tubime të ndara në fshatrat Qylagë dhe
10 / 10 POSTS