Tag: Skender Mehmeti

Përhapja e koronavirusit në Kosovë, si dhe rastet e shumta të regjistruara në Shqiperi, ku deri tani ka edhe tre viktima, kanë bërë që shumë shqiptarë
Në këtë ditë feste, Imami i xhamisë së Lipjanit ‘’Mulla Sherif –ef-Ahmeti’’ Skender Mehmeti uron gjithë besimtarët muslimanë dhe muslimane. Në postimi
2 / 2 POSTS