Tasholli mesazh në ditën e lirisë së shtypit: Uroj që të kaloni një vit të mbarë pa kërcënime

Tasholli mesazh në ditën e lirisë së shtypit: Uroj që të kaloni një vit të mbarë pa kërcënime

HAXHIU AKUZON LDK-NË SE NUK PO I JEP NËNSHKRIMET PËR HETIM TË SHIK-UT

Me rastin e ditës ndërkombëtare të shtypit, Kuvendari i PDK-së së Lipjanit, Argjend Tasholli duke shprehur mbështetje për komunitetin e gazetarëve ka uruar suksese për të gjithë gazetarët për punën e sinqert.

Ja postimi i plotë i Kuvendarit Tasholli:

Gazetarë urime 3 Maji Dita e Lirisë së Shtypit
Në vitin 1993 Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, bazuar edhe në nenin 19 të “Deklaratës së të Drejtave të Njeriut” mbi lirinë e shprehjes, shpalli 3 Majin si Ditë Ndërkombëtare të Lirisë së Shtypit. Suksese në punën tuaj të sinqertë dhe ju uroj që të kaloni një vit të mbarë pa kërcënime, uroj që ta kryeni një punë sa më profesionale dhe të paanshme.
Respekt për Gazetarët!

COMMENTS