Të rinjtë e Komunës së Lipjanit, pjesë e dy trajnimeve të ndryshme

Të rinjtë e Komunës së Lipjanit, pjesë e dy trajnimeve të ndryshme

Gjykata dënon publikuesin e videos ‘Xhihad kush t’i ka fry balonat’

Kryesuesi i Kuvendit Daut Azemi dhe drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport Anila Reçica sot gjatë ditës kanë vizituar të rinjtë që janë pjesë e trajnimit një ditorë me temë, ngritja e kapacitetit të rinjëve në fushën e avokimit dhe të drejtave të njeriut. Ku përmes sportit e adresojmë rëndësinë e edukimit dhe shkollimit të fëmijëve. Të rinj nga komuna e Lipjanit do të organizojnë një event në të ardhmen e afërt në Lipjan me fëmijët e po të njejtës komunë.

Trajnimi tjetër ka objektivë kryesore:
“Përgatitja e të rinjëve për përpunimin e të dhënave përmes SPSS dhe platformave të ngjashme për hulumtime” është ofrimi dhe promovimi i mundësive për kyçje në tregun e punës, përmes trajnimeve për personat e papunësuar, me qëllim të pajisjes me njohuri, shkathëtësi punësimi dhe punësim direkt.

COMMENTS