Teknologji

faceook-442x314

Bëhet fjalë për një njeri të quajtur Jayden K Smith, që iu dërgon ftesë për t’u bërë miq në rrjetin social, por në fakt është një haker.Një paralajmërim thuhet se ...
vp_1499803136-1579230

Microsoft nuk do të ndalojë mbështetjen e tyre për këtë sistem operativ mobil, por nuk do të bëjë më përditësime, që do të thotë se ashtu siç është edhe do ...
1499720630bateri

Nuk ka më fisha, karikues baterie dhe celulari që duhet t’i kesh me vete vazhdimisht, ka nevojë vetëm për energjinë e ambientit. Ky është vizioni për telefonin e parë që ...
woman taking selfie with cell phone

Por ndër njerëz ka pasur diskutime nëse do të mund ta hapin atë me skanim të gishtit – “Fingerprint”, sikur që mund të bëhet edhe në modelet aktuale. Por ajo ...
lg

Pritet të 11 korriku të jetë dita e lansimit të LG Q6. Tani, ky version Mini i LG G6 është shfaqur në uebfaqen e njohur Geekbench, ku shumica e specifikave ...
1499435072redok

Bëhet fjalë për telefonin inteligjent të pagëzuar me emrin “Hydrogen One”, e që vjen në dy forma, me kasë alumini dhe që kushton 1200 dollarë dhe me kasë titaniumi, 1600 ...
Load More ...