Teknologjia e vitit 2019: Kjo është kosa më e re e barit

Teknologjia e vitit 2019: Kjo është kosa më e re e barit

Google, 20 vjet pas themelimit tregon vendin ku filloi gjithçka – ishte thjesht një garazh (Foto/Video)

Kjo kosë e re e barit është teknologjia më e fundit në këtë fushë.

Me këtë pajisje të re, njerëzit janë në gjendje që të kositin shpatet dhe malet.

Pajisja e prodhuar nga Breilmaier, po ndryshon krejtësisht mënyrën se si fermerët heqin barin, transmeton Gazeta Express.

Se si funksionon ajo, shikoni videon: 

COMMENTS