Topliqani pa rrymë e ujë që dy ditë

Topliqani pa rrymë e ujë që dy ditë

Si ju ngrit ‘kurth’ Saimir Tahirit dhe çfarë zbuloi Prokuroria në apartamentin e tij?!

Qytetarët e Topliqanit janë ankuar pasi sipas tyre janë pa rrymë e ujë që 32 orë, njofton Ulpianapress.

Sipas lexusve të Ulpianapress të cilët kanë thënë se rryma dhe uji është ndalur dhe nuk ka që dy ditë, qytetart e këtij lokaliteti thonë se nuk e kanë iden se pse po ndodhin reduktimet gjatë gjithë kohës.

COMMENTS