Tre hapat që duhet të ndërmerren për të ruajtur baterinë në iPhone

Tre hapat që duhet të ndërmerren për të ruajtur baterinë në iPhone

Viber vjen me një lajm të gëzueshëm për Kosovën

iPhone është një ndër telefonat më të mirë në treg, por megjithatë të gjithë përdoruesit e tyre e dinë se nuk janë edhe aq të mirë kur bëhet fjala për ruajtjen e baterisë.

Më poshtë lexoni tri ide si mund ta ruani baterinë për një kohë më të gjatë:

Ndalni internetin – Kur nuk jeni duke e përdorur telefonin ndalni Wi-Fi që mos të ndizet drita kur ju vijnë njoftime apo mesazhe.

Përdorni “Airplane mode” – Kjo mundësi është e mirë për t’u përdorur kohë pas kohe dhe ndihmon shumë në zgjatjen e baterisë suaj, transmeton KP.

Zvogëloni minutat e “Auto lock” – Ky veprim është i mirëseardhur edhe për sigurinë e telefonit tuaj, përveç për ruajtjen e konsiderueshme të baterisë.

COMMENTS