Trende të reja por të çuditshme

Trende të reja por të çuditshme

Natyra brutale: Nuselala e vogël vret një lepur katër herë më të madh

Së fundmi, janë parë trende shumë të ndryshme në botën e modës, por disa prej tyre, janë cilësuar bizarre.

Megjithatë, këto trende “të çmendura”, kanë bërë bujë nëpër botë, e mbi të gjitha rrjetet sociale çdo ditë publikon diçka më ndryshe, shkruan revista e modës Elle.

Janë parë tek gratë duke prerë flokët me hanxhar, tek burrat duke shkurtuar flokët me zjarr. Janë parë dizajne të ndryshme edhe tek thonjtë, shpeshherë me qime. Edhe vetullat, kohëve të fundit merrnin forma e harqe të ndryshme.

Më poshtë gjeni disa nga trendet më interesante dhe më të çuditshme të kohëve të fundit.

COMMENTS