“Ty Gadime”, plot mallëngjim e dashuri këngëtari Bashkim Spahiu i këndon vendlindjes

“Ty Gadime”, plot mallëngjim e dashuri këngëtari Bashkim Spahiu i këndon vendlindjes

Këngëtari shqiptar vishet si lypës, por i ndodh e papritura në rrugët e Tiranës

Këngëtari i njohur i muzikës popullore, Bashkim Spahiu, i ka kënduar vendlindjes së tij .

“Ty Gadime” është kënga ku këngëtari interpreton duke shprehur mallin dhe dashurinë për Gadimen përmes këngës

Kënga flet për mallin dhe dashurin për vendin e lindjes, e ku këngëtari e rrëfen përmes vargjeve melodike të kësaj kënge.

Në vijim keni mundësi ta dëgjoni këngën:

COMMENTS