U aksidentua rëndë me motoçikletë, por shikoni si shpëtoi

U aksidentua rëndë me motoçikletë, por shikoni si shpëtoi

Ato lëvizin pa bërë zhurmë dhe fshihen në gjethe: Një familje e “maceve të rërës” filmohen për herë të parë

Ky është momenti kur një motoçiklist i shpëtoi më të keqes pas aksidentit të rëndë.

Një video e publikuar në Facebook, tregon momentin kur një burrë aksidentohet keq me motoçikletën e tij.

Videoja, që ka më shumë se 1 milion shikime, shfaq momentin kur burri humb kontrollin mbi motoçikletën e tij dhe aksidentohet.

Shikojeni videon:

COMMENTS